Confidențialitate și securitate

Datele dvs. sunt ale dvs.! Citiți aici modul în care monitorizăm aceste date astfel încât să vă garantăm confidențialitatea și că puteți folosi în siguranță sistemele noastre

De ce salvăm datele?

Puteți utiliza site-ul nostru pentru a căuta și a comunica cu alții pe baza unei dorințe specifice. Ca exemplu: doriți un ajutor domestic în Amsterdam. După ce ați terminat o înregistrare, stocăm câteva informații pentru a vă ajuta în mod corespunzător. Sistemele noastre vă înregistrează dorințele și, pe baza acestei dorințe, căutați alții care, conform datelor stocate, îndeplinesc și ceea ce căutați. De asemenea, trebuie să vă putem contacta din nou, pentru a avea nevoie de informațiile de contact și dacă trebuie să efectuăm plăți în numele dvs. sau pentru dvs. Toate datele stocate sunt necesare pentru livrarea corespunzătoare a serviciului dorit. Datele sunt utilizate numai pentru dorința dumneavoastră și pentru nici un alt scop.

Ce date sunt publice?

În momentul în care creați un anunț, alți vizitatori îl pot găsi după o căutare direcționată. Nu vă afișăm niciodată adresa și detaliile de contact.

Ce informații stocăm

Numele și adresa dvs. Informații de contact, cum ar fi poșta, mass-media sociale și numărul de telefon. Și toată comunicarea prin și cu sistemul nostru.

Ce se întâmplă cu datele mele dacă îmi opresc temporar contul:

Datele dvs. vor fi stocate în continuare pentru momentul în care doriți ca contul să fie activ din nou. Anunțul dvs. va fi eliminat de pe site-ul nostru. Singurul lucru pe care alții îl pot vedea în continuare sunt conversațiile pe care le-ați avut cu ceilalți.

Ce rămâne de la mine când închid contul

Când un cont este închis, comunicarea rămâne clară celeilalte părți. Toate celelalte date sunt suprascrise și nu pot fi citite sau restaurate ulterior.

Cine altcineva poate folosi datele mele?

Pentru furnizorul de servicii creăm o pagină web care poate fi vizualizată de vizitatori pe site. La crearea paginii, determinați ce date sunt afișate și ce conținut este. După ce vă puneți contul inactiv sau închis, nu vom mai afișa aceste informații. Este posibil ca motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing să aibă în continuare copii ale acestor pagini. Accesați site-urile web ale acestor motoare de căutare pentru a vedea cum puteți șterge datele de acolo. În plus, toți utilizatorii sistemelor noastre pot copia datele publice pe care le-ați prezentat. Companiile pe care le folosim pentru a trimite e-mailuri și mesaje text primesc de la noi adresa de e-mail sau numărul de telefon și conținutul mesajului care vă este trimis.

Ești în siguranță?

Facem tot posibilul pentru a fi cât mai sigur posibil. Facem acest lucru analizând cu atenție cine poate vedea care date în ce moment. Folosind metode dovedite pentru a lucra cu software și date. Fiind actualizat și nu lipsește o actualizare de securitate. Lucrând doar cu informații criptate și având automat site-urile noastre verificate zilnic pentru securitate.

Întrebări și / sau observații

Ia contactul dintre noi pentru întrebări sau comentarii cu privire la funcționarea sistemului și utilizarea datelor dumneavoastră.