Confidențialitate și securitate

Datele dvs. sunt sigure! Citiți aici cum monitorizăm aceste date pentru a vă garanta confidențialitatea, astfel încât să puteți utiliza în siguranță sistemele noastre.

De ce stocăm date?
Puteți utiliza site-ul nostru web pentru a căuta și a comunica cu alții pe baza unei cereri specifice. De exemplu: ați dori ajutor de uz casnic în Amsterdam. După ce ați finalizat înregistrarea, salvăm câteva informații pentru a vă putea ajuta în mod corespunzător. Sistemele noastre înregistrează solicitarea dvs. și, pe baza acestei cereri, caută alții care îndeplinesc ceea ce căutați pe baza datelor stocate. De asemenea, trebuie să vă putem contacta din nou și să efectuăm plăți în numele dvs., deci avem nevoie de informațiile dvs. de contact. Toate datele pe care le păstrăm sunt necesare pentru a furniza în mod corespunzător serviciul dorit de dvs. Datele sunt utilizate numai pentru solicitările dvs. și fără alte scopuri.
Ce date sunt publice?
În momentul în care creați un anunț, alți vizitatori îl pot găsi după o căutare direcționată. Nu vă arătăm niciodată adresa și datele de contact.
Ce date stocăm?
Detaliile numelui și adresei dvs. Informații de contact, cum ar fi e-mail, rețele sociale și număr de telefon. Și toată comunicarea prin și cu sistemul nostru.
Ce se întâmplă cu datele mele dacă îmi suspend contul?
Datele dvs. vor fi salvate pur și simplu pentru momentul în care doriți să activați din nou contul. Anunțul dvs. va fi eliminat de pe site-ul nostru. Singurul lucru pe care alții îl vor vedea în continuare sunt conversațiile pe care le-ați avut cu ei.
Ce continuă să fie al meu în sistem când îmi închid contul?
Când un cont este închis, orice comunicare anterioară rămâne disponibilă pentru celelalte persoane. Toate celelalte date sunt suprascrise și nu pot fi citite sau recuperate ulterior.
Cine altcineva poate accesa datele mele?
Pentru furnizorii de servicii, creăm o pagină web care poate fi vizualizată de vizitatorii site-ului. Când creați pagina, determinați ce date sunt afișate și care este conținutul acesteia. După ce v-ați dezactivat sau închis contul, nu vom mai afișa aceste informații. Este posibil ca motoarele de căutare precum Google, Yahoo și Bing să aibă în continuare copii ale acestor pagini. Accesați site-urile web ale acestor motoare de căutare pentru a afla cum să ștergeți datele acolo. În plus, toți utilizatorii sistemelor noastre pot copia datele publice pe care le-ați prezentat. Companiile pe care le folosim pentru a trimite e-mailuri și mesaje text primesc adresa de e-mail și numărul de telefon și conținutul mesajului care vă este trimis.
Esti in siguranta?
Facem tot posibilul să fim cât mai siguri posibil. Facem acest lucru analizând cu atenție cine poate vedea ce date și când. Folosind metode dovedite pentru a lucra cu software și date. Prin actualizarea și lipsa actualizărilor de securitate. Lucrând doar cu informații criptate și verificând zilnic site-urile noastre web pentru securitate.
Cum îmi șterg datele?
Pentru a vă șterge datele, vă rugăm să utilizați butonul „Închidere cont” de pe pagina Profil Toate datele tale vor fi apoi șterse și contul va fi închis. Alternativ, ne puteți contacta cu o solicitare de a vă șterge datele folosind Formular de contact sau prin e-mail info@juanpescador.com.
Întrebări sau comentarii?
Contactează-ne cu întrebări sau comentarii despre funcționarea sistemului și utilizarea datelor dumneavoastră.
Găsește-ți ajutorul