Termeni si conditii

Aceste condiții se aplică acestui site web, companiei afiliate acestui site web și tuturor celorlalte site-uri web ale acestei companii, denumite în continuare JuanPescador.

JuanPescador facilitează utilizatorii în prezentarea și găsirea serviciilor. Persoanele fizice și companiile pot avea contact reciproc prin intermediul acestui site ca furnizor de servicii și / sau ca client. JuanPescador nu este implicat în niciun fel cu conținutul acestui contact, conținutul prezentării sau orice obligații care ar putea apărea din acesta. Pe lângă respectarea acordurilor reciproce, utilizatorii înșiși sunt responsabili pentru respectarea legilor și reglementărilor aplicabile acestora.

JuanPescador poate, fără explicație sau notificare și fără recunoașterea niciunei responsabilități, să refuze accesul utilizatorilor la site-ul și sistemele sale, precum și să blocheze sau să elimine conținutul publicat de la utilizatori.

ceea ce privește funcționarea site-urilor web și protecția datelor utilizatorilor acestor site-uri, JuanPescador este obligat să depună eforturi pentru a proiecta și monitoriza cât mai bine protecția acestor date și confidențialitate, la propria sa discreție. În cazul în care sunt oferite servicii suplimentare pe aceste site-uri web, cum ar fi plata serviciilor, acestea vor avea loc în baza condițiilor părții care furnizează aceste servicii.

JuanPescador este obligat să coopereze în mod transparent, acolo unde este necesar, pentru soluționarea problemelor și găsirea soluțiilor. În cazul în care sunt oferite servicii suplimentare pe aceste site-uri web, cum ar fi serviciile de plată, acestea vor avea loc în baza condițiilor părții care furnizează aceste servicii. JuanPescador este obligat să coopereze transparent pentru soluționarea problemelor și găsirea soluțiilor.

Prin utilizarea site-ului web declarați că sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Găsește-ți ajutorul