întrebări frecvente

Am răspuns aici la o serie de întrebări importante. Dacă aveți o altă întrebare sau comentariu, ne-ar face plăcere să o primim. Folosiți formularul nostru de contact pentru aceasta.

Clienți
Deteriorarea bunurilor tale este enervantă. Este și mai enervant dacă această pagubă nu este compensată dacă v-ați fi așteptat acest lucru. Cei mai mulți asistenți nu lucrează ca antreprenor și nu sunt răspunzători pentru daunele pe care le produc accidental în timpul muncii. O serie de polițe de asigurare pentru toate riscurile acoperă aceste daune. Este important să fie clar despre acest lucru în prealabil și să luați o altă politică, dacă este necesar.
Muncitori domestici
Unde este munca lucrurile se pot deteriora. Asigurarea dvs. de răspundere civilă nu va compensa aceste daune. Dacă sunteți antreprenor și aveți o asigurare de răspundere civilă, puteți raporta dauna asigurării dvs. Dacă sunteți o persoană privată, daunele pe care le suferiți accidental sunt pe riscul clientului. Discutați în prealabil cu clientul dvs. dacă au o asigurare bună. Și există vreo pagubă? Transmiteți întotdeauna acest lucru clientului, deoarece onestitatea este cea mai bună politică.
Găsește-ți ajutorul