Întrebări frecvente

Am răspuns la o serie de întrebări importante aici. Dacă aveți altă întrebare sau comentariu, ne-ar plăcea să o primim. Utilizați formularul nostru de contact pentru acest lucru.

Și dacă ceva se descompune?

Odrachtgevers

Daunele pentru lucrurile tale sunt enervante. Este chiar mai supărător dacă această daună nu este rambursată dacă ați fi așteptat acest lucru. Majoritatea asistenților nu lucrează ca antreprenor și nu sunt responsabili pentru eventualele daune pe care le-au cauzat accidental în timpul muncii. Un număr de asigurări de risc acoperă aceste daune. Este important să clarificăm acest lucru în prealabil și, eventual, să încheiem o altă politică.

Ajutor domestic

În cazul în care lucrul se face chips-uri este un cuvânt frumos, dar daunele este întotdeauna enervant. Asigurările dvs. terțe nu vor compensa aceste daune. Sunteți antreprenor și aveți o asigurare de răspundere, atunci puteți raporta daunele la asigurare. Dacă sunteți o persoană particulară, daunele sunt cauzate accidental la riscul clientului. Discutați cu clientul dvs. în prealabil dacă are o asigurare bună. Și există daune? Acordați-le întotdeauna clientului, deoarece sincer ia cel mai mult timp.